L71 House / OFFICE AT Co.

first_img L71 House / OFFICE AT Co. ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/145460/l71-house-office-at-co Clipboard Photographs “COPY” L71 House / OFFICE AT Co.Save this projectSaveL71 House / OFFICE AT Co. “COPY” CopyHouses•Bangkok, Thailand Save this picture!© Wison Tungthunya+ 48 Share Projects ArchDaily Architects: OFFICE AT Co. Area Area of this architecture project Thailand Houses Photographs:  Wison TungthunyaText description provided by the architects. The L71 house is a single family house located on the northeastern side of Bangkok, Thailand. The site for the house is a long and narrow shape site. All of the house programs such as 4 bedrooms, dining room, and family room are place along the site to face the North.Save this picture!© Wison TungthunyaRecommended ProductsPorcelain StonewareGrespaniaPorcelain Tiles- CoverlamDoorsSky-FrameInsulated Sliding Doors – Sky-Frame ArcDoorsdormakabaEntrance Doors – Revolving Door 4000 SeriesPorcelain StonewareCeramiche KeopeCeramic Tiles – BackSince the owners have occasional parties, the public areas, such as living room and parking, are in the front of the house, and the private areas are in the back of the house along with a swimming pool.Save this picture!PlanThe living room mass was extended to create private space for the swimming pool and the second floor mass was extended to create shading for the swimming pool and terrace. Save this picture!© Wison TungthunyaIf the house is designed as one big mass it will block ventilation and natural light, so in this house each room is split to maximize ventilation and natural light.Save this picture!PlanSince the masses are split, it creates some semi outdoor space to interlock indoor and outdoor space. Varieties of natural materials including water, grass and wood are inserted into each space.Save this picture!© Wison TungthunyaThe roof of the main house is double-roof to cover the house from weather. The lower roof is reinforced concrete slab, and the upper roof is metal sheet roof. Save this picture!MaterialsA space between the two layers of roof acts as an air buffer, natural ventilation and allows for easy maintenance. Main material of this house is painted plastered brick wall and tint glass. Where the masses are splitted, the material of the splitted masses is wood.Save this picture!SectionProject gallerySee allShow lessVideo: What makes for a successful city?ArticlesThe Greatest Grid: A Call for IdeasArticles Share 2010 Year:  Area:  650 m² Year Completion year of this architecture project ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/145460/l71-house-office-at-co Clipboard CopyAbout this officeOFFICE AT Co.OfficeFollowProductsWoodConcrete#TagsProjectsBuilt ProjectsSelected ProjectsResidential ArchitectureHousesBangkokWoodHousesThailandPublished on June 23, 2011Cite: “L71 House / OFFICE AT Co.” 23 Jun 2011. ArchDaily. Accessed 12 Jun 2021. ISSN 0719-8884Read commentsBrowse the CatalogPartitionsSkyfoldIntegrating Operable Walls in a SpaceGlass3MSafety Window Films in Associated Watch and Jewelry BuyersFaucetshansgroheKitchen Mixers – Talis MWindowsAir-LuxSliding Windows for High-Rise BuildingsSignage / Display SystemsGoppionDisplay Case – B-ClassGlassLAMILUXGlass Roof PR60Manuals & AdviceSikaFirestop SystemsMetal PanelsAmerican MetalcraftRainscreen – RS300Curtain WallsRabel Aluminium SystemsMinimal Curtain Wall – Rabel 35000 Slim Super ThermalWaste Containers / Recycling BinsPunto DesignLitter Bin – PapilonSound BoothsFramerySoundproof Phone Booths – Framery OneCarpetsnanimarquinaRugs – ShadeMore products »Read commentsSave世界上最受欢迎的建筑网站现已推出你的母语版本!想浏览ArchDaily中国吗?是否翻译成中文现有为你所在地区特制的网站?想浏览ArchDaily中国吗?Take me there »✖You’ve started following your first account!Did you know?You’ll now receive updates based on what you follow! Personalize your stream and start following your favorite authors, offices and users.Go to my streamlast_img read more

Read more